Ahogy már ismerhettek, ez a recept sincs túlbonyolítva, elég hamar elkészül, rögtön lehet enni de még másnap is teljesen friss, puha, nem keményedik meg, nem szárad ki.
Sacher muffin
hozzávalók 12 db-hoz:
A muffinttepsit kibéleljük papírkosárkákkal. A darabokra tört csokit felolvasztjuk a margarinnal, félretesszük, megvárjuk, míg langyosra hűl.
A tojásokat a cukorral habosra verjük robotgéppel, majd fakanállal hozzádolgozzuk az olvasztott csokit és a baracklekvárt (10dkg-ot). A lisztet elkeverjük a sütőporral és kisebb adagokban az előzőekhez keverjük.
Melegítsük elő a sütőt, öntsük a tésztát a formákba, majd 22 percig süssük.
Az eredeti recept a Rama 2010-es receptnaptárjából származik de és a Nosalty-ról lestem és elhagytam a végén pár dolgot:
http://www.nosalty.hu/sacher_muffin_recept_17275
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése