2011. szeptember 19., hétfő

Megint gyors kaja: chilis bab


Ha kiadós és gyorsan összedobható kajára vágyunk, nálunk a chilis bab a nyerő. Én szoktam készíteni, de ma kivételesen a Ház Ura ragadta meg a fakanalat. Nekem csak a kellemes hagymavágás jutott:)
hozzávalók 4 személyre:
0,5 kg darált hús ( sertés vagy marha)
2 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 paradicsom
1 db tv paprika
1 db piros paprika
4 doboz vörösbab konzerv
fűszerek
Olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd a húst, mehet rá egy kis só, bors, pirospaprika, ízlés szerint chili, esetleg piros arany, majd a kis kockára vágott paprika, paradicsom. Ha a hús majdnem megpuhult, hozzáadjuk a levétől megszabadított konzerv babot, pár percig még főzzük, majd fogyasztjuk.
Baromi egyszerű és gyors:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése