2011. június 23., csütörtök

Avokádós tonhalsaláta



hozzávalók 2 személyre:

kis doboz koktélparadicsom
fél fej jégsaláta
1 egész érett avokádó
1 konzerv tonhal
só, bors, olivaolaj, citrom leve

Annyira élvezem, hogy végre van íze a paprikának, paradicsomnak, uborkának. Ti is használjátok ki a nyár adta lehetőségeket, fogyasszatok minél több friss zöldséget, gyümölcsöt. Ezt a salátát 2 parc alatt összedobjátok, pirítóssal mennyei vacsora lesz belőle. Sorolhatnám a tengeri halak, a friss zöldségek és az avokádó jótékony élettani hatásait, de hisz úgyis tudjátok.

tipp: az avokádó csak akkor jó ha már puha, de ne legyen túl érett sem, ha lehet ne használjatok fém eszközt hozzá, mert bebarnul. Nálam ilyen probléma nincs, azonnal elfogy ha felvágásra kerül:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése